Vertaalbureau  
 

Voor wie werken wij?

Onze klantenkring is erg divers en internationaal. Wij werken voor particulieren, bedrijven, notariaten, advocatenkantoren, ministeries, rechtbanken, verenigingen, opleidingsinstituten, uitzendbureaus, vertaalbureaus, etc.

Quotes van onze klanten / referenties:
“Bedankt voor de fantastische vertaling met de complimenten van onze Portugese advocaat. Wij zijn ontzettend tevreden met de vertaling die u voor ons bedrijf heeft gedaan”
 - Dhr. G. Swager, T.B.& S. | www.spitskool.com 

“Voor een correcte en snelle vertaling kunnen wij Lusitaal Vertaalbureau van harte aanbevelen. Ook voor onder andere arbeidsovereenkomsten en juridische stukken is de vertaling in vertrouwde handen. Trefwoorden die gelden voor Lusitaal: flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid
- Dhr. M.J (Rien) de Jager, De Jager Detachering  

“Lusitaal Vertaalbureau, een adres voor vertalingen waar men staat voor deskundigheid, snelheid, zorgvuldigheid en een vriendelijke noot.”  
- Mevr. E. van Dal, Censor Trainingen  

“Ik heb al diverse malen zowel zakelijk als privé gebruik gemaakt van Lusitaal Vertaalbureau en ben zeer te spreken over de vlotte afhandeling, altijd ruim binnen de afgesproken periode en altijd scherp geprijsd. Ook over de kwaliteit van de vertalingen ben ik zeer te spreken. Absoluut een aanrader.”
- Dhr. T. Ankersmit, Move-up BV  

“Lusitaal Portugees Vertaalbureau heeft een aantal vertalingen voor mij gemaakt. Je krijgt vooraf te weten wat de kosten zijn en wanneer het klaar is. En Annie komt haar afspraken keer op keer na. De kwaliteit is perfect! Ik ben erg tevreden en kom zeker terug als klant.”
- Dhr. A. Nijssen  

“Naar uiterste tevredenheid heb ik gebruik gemaakt van de vertaalcapaciteit van mevr. drs Buster. Zij heeft voor mij gerechtelijke stukken uit Portugal vertaald. Mevr. drs. Buster heeft op mij een zeer betrouwbare en prettige indruk achtergelaten. Mocht het ooit nodig zijn, zal ik zeer zeker weer gebruik maken van haar vaardigheden.

- Mevr. C. van der Salm

Bel snel: +31 (0)6 - 2705 24 85 of stuur een e-mail naar: info@lusitaal.nl

KLIK HIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE